Ruza Don Zuan Puzavica

Aleksandrovac, Nišavski okrug 150.00 Dinar
gazdinstvo Srđan Bošković
Kontakt detalji
065/833-4661 Otkrij

  • Oglas:


Ruža puzavica Don Juan odlikuje se snažnim rastom i prekrasnim cvetovima bordo boje. Izuzetno rodna sorta koja cveta više puta u toku sezone.

Ruže puzavice su robusne biljke koje za svoj maksimalan rast zahtevaju potporu po kojoj će se širiti. To može biti bilo koja žičana, metalna ili drvena konstrukcija ili privezivanje kanapom za ogradu, stub, zid. Jako brzo rastu i šire se čak 2-5m u visinu i isto toliko u širinu. Imaju veliku upotrebnu vrednost u uređivanju eksterijera jer daju značajan estetski pečat u prostoru i maskiraju ružne delove bašte. Grane ruža puzavica su poluodrvenele, dok su mlade jako su savitljive pa se u ovom periodu mogu modifikovati i usmeravati po želji. Oltari ovenčani ružama više nisu rezervisani za egzotična mesta, vrlo jednostavno se mogu formirati i u vašoj bašti. Uz malo truda i volje, imaćete božanstveni cvetni detalj u svom vrtu.

Izuzetna kombinacija ove dve sorte ruza istih tamno Bordih nijansi Don Zuan i Prelepa Nina Vajbul. . .

Nina Vajbul

Predivna ruža tamno crvene boje, jako mirisna i dekorativna, nešto sitnijeg cveta. Odlikuje se čestim cvetanjem tokom vegetacije i obrazovanju velikog broja cvetova.

Ruža polijanta, Borde boje, prijatnog mirisa. . .

Visine do 0.5 metara,

cveta preko cele godine,

----------------------------- .

Pogodna za sadnju žardinjera i pored staza )

Categorija: Polijante

Pored Nine Vajbul koja je inace niska rastom do 50 cm i sadi se pored staza , ograda i raznih

detalja u vasem dvoristu ...

Oglas id: 157